GARANT beskyttelseshandsker i GreenPlus-serien forbedrer bæredygtighedsbalancen med deres høje andel af genbrugsmateriale.
GARANT beskyttelseshandsker i GreenPlus-serien forbedrer bæredygtighedsbalancen med deres høje andel af genbrugsmateriale.

Op til 78 % genbrugsmateriale: de nye GARANT-beskyttelseshandsker fra GreenPlus-serien

24. okt. 2023

Produktserien GreenPlus fra mærket GARANT gør det muligt at arbejde mere bæredygtigt på værkstedet og i produktionen uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. På A+A 2023 i Düsseldorf præsenterer Hoffmann Group nu for første gang multifunktions- og skærebeskyttelseshandsker fra GARANT GreenPlus-serien i hal 12, stand F51. De "grønne" handsker består af op til 78 procent genbrugsmateriale og har dermed et mindre CO2-fodaftryk - besparelser på op til 83 gram pr. par er mulige.

De bæredygtige GARANT beskyttelseshandskemodeller i GreenPlus-serien er velegnede til professionel brug i tørre, våde, fedtede og olierede miljøer. Elastisk finstrik af 100 procent hudvenlig nylon, moderne belægninger og ergonomiske pasformer giver dem høj bærekomfort, følsomhed og touchscreen-funktionalite.

Til præcist arbejde i tørre miljøer giver multifunktionshandsken i 18-gauge finstrik med let polyuretanbelægning i håndfladen en fremragende taktil følelse. Foret er fremstillet af 86 procent genanvendt nylon, og hele handsken er fremstillet af 78 procent genanvendt materiale. Dens CO2-fodaftryk er derfor 83 gram mindre sammenlignet med et tilsvarende standardprodukt i størrelse 9.

Når tingene bliver våde, fedtede eller olierede, er den bæredygtige multifunktionshandske med 15 gauge finstrik og let nitrilbelægning det foretrukne valg.

Handsken har 85 procent genanvendt nylon i grundmaterialet og giver en meget god taktil fornemmelse. Takket være den forstærkede tommelfinger er handskens levetid forlænget betydeligt. Andelen af genbrugsmateriale er 54 procent.

Hvis der er yderligere fare for snitsår, bør man bruge snitbeskyttelsesmodellen i GreenPlus-serien. Den er også lavet af 15-gauge finstrik (30% genanvendt nylon), dækket af en let nitrilbelægning på håndfladen og udstyret med en forstærket tommelfinger. Handsken opfylder kravene til snitbeskyttelsesklasse C og er fremstillet af ca. 24 % genbrugsmateriale.

De nye GreenPlus-beskyttelseshandsker er tilgængelige nu via Hoffmann Groups eShop og 2023/2024-kataloget og leveres i plastfri emballage.

Ud over de nye beskyttelseshandsker omfatter GreenPlus bæredygtighedsserien ikke-mærkede rengøringsmidler, anaerobe klæbemidler uden opløsningsmidler, en slibeolie og en ikke-mærket serie af ultralydsrensere.

Direkte køb

Log ind på din konto

I varekurven

Til varekurven
Til varekurven